Advertisement

Καστρι Ευβοιασ / ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - παραδόσεις, ήθη, έθιμα της Μεσσαπίας ... : Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της.

Καστρι Ευβοιασ / ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - παραδόσεις, ήθη, έθιμα της Μεσσαπίας ... : Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της.. Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα. Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές.

Έχει πληθυσμό 74 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Φυσικά αξιοθέατα στην βόρεια εύβοια. Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ...
ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Νοτιοανατολικά της καρύστου και διαθέτει μικρό λιμάνι με μικρή τουριστική κίνηση. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος. Όλοι ευχόμαστε ο πόλεμος με τη φωτιά να κερδηθεί το συντομότερο. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια.

Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή:

Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Με το όνομα καστρί αναφέρονται δύο οικισμοί της εύβοιας. Ήδη μπαίνουν σε κίνδυνο και τα χωριά γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί που διατάχτηκε η εκκένωση τους. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Έχει πληθυσμό 74 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. Όλοι ευχόμαστε ο πόλεμος με τη φωτιά να κερδηθεί το συντομότερο. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου. Νοτιοανατολικά της καρύστου και διαθέτει μικρό λιμάνι με μικρή τουριστική κίνηση. Ρίψεις νερού στο μέτωπο της εύβοιας. Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι.

Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Ήδη μπαίνουν σε κίνδυνο και τα χωριά γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί που διατάχτηκε η εκκένωση τους.

Ψαχνα blog: Δεκεμβρίου 2012
Ψαχνα blog: Δεκεμβρίου 2012 from 1.bp.blogspot.com
Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών.

Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές.

Οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει προ δεκαημέρου χαλκό από δύο ανεμογεννήτριες στην. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας. Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας.

Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Όλοι ευχόμαστε ο πόλεμος με τη φωτιά να κερδηθεί το συντομότερο.

Κυπραίος
Κυπραίος from kipraios.com
Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια! Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι.

Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου.

Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Ήδη μπαίνουν σε κίνδυνο και τα χωριά γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί που διατάχτηκε η εκκένωση τους. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: Ο γίγαντας beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Ο πρόεδρος της κοινότητας γούβες ευβοίας, βαγγέλης τριανταφύλλου μιλώντας στην εκπομπή «mega. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Είναι μια παραλία η όποια γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια λόγω της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει.

Post a Comment

0 Comments